Αεροπορικές - Θαλάσσιες - Οδικές Μεταφορές

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

greek english
air air
sea sea
road road
logistics logistics
index1
index2
index3
Προφίλ

Η εταιρεία αεροπορικών, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών Skyway ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, η εταιρεία Skyway εξυπηρετεί άψογα εταιρίες εμπορευμάτων και εταιρίες εισαγωγών - εξαγωγών σε ολόκληρο τον κόσμο.

H Skyway Air Cargo παρέχει ειδικές υπηρεσίες ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Με έμφαση στη συνεχή επικοινωνία, την άμεση ανταπόκριση σε κάθε αποστολή και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που διαθέτει, σας εγγυάται την επιτυχημένη αποστολή - παράδοση των προϊόντων σας, εκπληρώνοντας αποτελεσματικά το ρόλο της στις εμπορευματικές θαλάσσιες, αεροπορικές και οδικές μεταφορές.

"Η επιτυχία μας εξαρτάται από την ισχυρή δέσμευσή μας στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εξυπηρετούμε το πελατολόγιο μας άμεσα όσον αφορά τις αεροπορικές, θαλάσσιες και οδικές εμπορευματικές μεταφορές, καθώς και τη διεκπεραίωση των οικονομικών συναλλαγών του πελάτη."

Αναλαμβάνουμε καθημερινά τη μεταφορά κάθε είδους προϊόντος, από ενδύματα υψηλής ποιότητας έως ζωντανά (ζώα), ανταλλακτικά πλοίων, τριγωνικά φορτία, καθώς και μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε διεθνώς τις υπηρεσίες μας, διατηρούμε μία συνεχή ανάπτυξη συνεργατών και αντιπροσώπων στο διεθνές δίκτυο. Η σωστή επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, μας κάνει αποτελεσματικούς και ανταγωνιστικούς.

Έχουμε στο δυναμικό μας αφοσιωμένους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν πλήρη γνώση των κανονισμών για τις διεθνής μεταφορές. Ως εγκεκριμένος αντιπρόσωπος της ΙΑΤΑ από το 1988 έχουμε αναπτύξει μία άψογη συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρίες που εξυπηρετούν τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό. Ο στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα των αεροπορικών, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών, με κύριο γνώμονά μας την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας.